Gå till innehåll

Referenser

Från banktjänstemän till vårdgivare, från industriarbetare till mäklare, från säljare till socialarbetare. Alla har de lyssnat på Håkan.

”Vill Ni ha en föreläsare i toppklass så kan jag varmt rekommendera Håkan! Hela företaget bubblade efter din dragning hos oss och du berörde verkligen hela gruppen, som är rätt svårflörtad"

- Victoria Lenander, Marknadschef mäklarfirman Widerlöv & CO

”Jag satt längst bak i lokalen och såg vad orden gjorde med åhörarna. Tack Håkan för den bästa föreläsningen jag någonsin varit på, du hade allt"

- Magnus Holmberg, Visions medlemsdag.

”Vi har anlitat Håkan vid medlemsaktiviteter ett flertal tillfällen. Varje gång med högsta betyg. Håkans föreläsning är otroligt inspirerande. Med en fantastisk energi och glädje berättar han sin historia. I publiken blir det både skratt, tårar och framförallt många tankeställare. Får Ni chansen att lyssna på Håkan – ta den!”

- Eva Wallin, Finansförbundet

Har lyssnat på den bästa och mest inspirerande föreläsaren jag någonsin hört och sett! Otroligt gripande och motiverande historia!"

- Francesca Arn Gamboa, SKL & AF

"Tack än en gång för att du kom till oss på GB Glace och levererade en fantastisk föreläsning till våra anställda. Det var väldigt uppskattat!"

- Charlotta Rayner-Johansson‬‬, HR GB Glace

"Tack Håkan för en fantastisk kväll i måndags. Att få den stämningen som var i Folkets hus i Hofors kräver sin föreläsare och du lyckades! Har inte hört så många skratt och så mycket applåder där tidigare. Så ett stort Tack”

- Eva Olausson, Ovako

”Stort tack till dig Håkan! De som lyssnade på dig både skrattade och grät. Du fick högsta betyg av besökarna”

- Annelie Blomqvist, Compro Cura

"Håkans föreläsning är en känslostorm där gapskratt, insikter och igenkännande anekdoter varvas i en perfekt mix. Jag lyssnar på väldigt många föreläsare varje år och Håkan är en av dem som verkligen sticker ut. Ett bevis för detta är att kunder inte bara nöjer sig med att anlita honom en gång, de blir istället återkommande kunder."

- Henrik Hillerborg, VD på TalarPoolen

”Håkan Svensson är killen som vet att det går. Född med en funktionsnedsättning har han visat att inget stoppar en människa med inre glöd”

- Olof Röhlander, årets talare/ föreläsare 2009, 2011 & 2015

Om någon frågar mig efter en rekommendation av en föreläsare som ”skulle passa” så har jag äntligen, efter sju år som talarcoach, hittat någon jag kan med gott samvete lägga fram. Jag har aldrig blivit så överraskad av en talare. Håkan är Sveriges bästa mest okända föreläsare"

- Pontus Ströbaek, Talarcoach, Regissör, Komiker och Estradör

”På ett skarpt och träffande sätt berättar han om sin resa och de utmaningar han mött och besegrat. Att bestiga Mount Everest kändes plötsligt mycket enkelt jämfört med de berg som Håkan bestigit."

- Renata Chlumska, Äventyrare

”Att höra honom är oerhört inspirerande. Det får oss att inse vilken enorm potential vi människor har och hur lite av dem de flesta av oss utnyttjar”

- Cari Hildebrand, VD Millimedia

”Det var härligt att kunna ge mina medarbetare denna inspirationsföreläsning av Håkan"

- Anna Kronberg, områdeschef, Älvkarleby kommun

"Många företag/företagare och även andra borde ta del av Håkans historia för att verkligen inse att det går att vara annorlunda och det går att göra skillnad. Bland tusen blå ballonger är Håkan definitivt den enda röda. Tack för en underbar föreläsning."

- Carl-Henrik Koit, VD Almi Uppsala

”Håkans föreläsning lämnade alla berörda då han med sin inspirerande närvaro gav en helt fantastisk upplevelse till oss som lyssnade. Att få lyssna till Håkans historia som han delar med sig av genom glädje, humor och många tankeställare är något som alla borde göra som får chansen.”

- Jenny Johansson, Ombudsman Unionen Dalarna