Gå till innehåll

Föreläsningar

Från Banktjänstemän till vårdgivare, från industriarbetare till mäklare, från säljare till socialarbetare. Alla har de lyssnat på Håkan.

Håkan har föreläst ger i grunden en allmänmänsklig, inspirerande och berörande föreläsning som passar vid det flesta tillfällen, det senare vittnar hans referenser om. Håkan talar från Ystad till Kiruna inför små arbetsgrupper till stora events med hundratals åhörare och anpassar upplägget utifrån kundens behov.

Håkan talar om:  Personligt ledarskap | Eget ansvar |Initiativ| Arbetsglädje| Förhållningssätt | Bemötande | Normer| Inkludering| Mångfald

Från färdtjänst till förarsätet - en resa i personligt ledarskap 

Med stort eget ansvar och med ett personligt ledarskap utöver det vanliga bestämde sig Håkan för att bli chef över sitt liv. Det är inte det som sker i livet som är det avgörande utan hur jag förhåller mig till det. Med de orden som ledstjärna och med välriktad handlingskraft har Håkan uppnått mål ingen trodde var möjligt.

Håkan gick från förtidspensionär till framgångsrik företagare. Under sin uppväxt blev han bara förstådd av sin mamma, idag står Håkan på scenen för att dela med sig av sina erfarenheter som professionell talare i många olika sammanhang. Håkan är en av världens första sjukgymnaster med CP- skada. Han dricker sitt kaffe med sugrör för att inte spilla, men behandlar ändå patienternas nackar. Det enda handikappet Håkan har - är 15 i golf.

Håkan är ingen supermänniska, tvärtom så hade nog sämre förutsättningar än de flesta av oss. Det han dock har är ett förhållningsätt till sig själv och andra som leder honom framåt även när vägen består av många hinder.

Oavsett vem du är eller vad du arbetar med kan du ta till dig av Håkans ständigt aktuella budskap. Han har stått på många scener genom åren, från Göteborgs-teatern till matsalen på det lokala företaget. Håkan har en förmåga att inspirera med sin trygga, humoristiska och karismatiska scennärvaro. Med en orubblig trovärdighet får dig att inse att du kan bli chaufför i ditt eget liv.

Är du intresserad av att boka Håkan till din sammankomst, eller bara kanske vill ställa några frågor så ta direktkontakt här.

Förr blev jag besvärad av att människor tittade. Idag säger jag: - Ja! Nu såg de min företagslogga på jackan!